MHP'Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimlerine 37 gün kala Sakarya’da seçim hareketliliği başlarken, MHP’li kadınlar bir araya gelerek seçimler öncesi MHP'nin iddialı olduğunun sinyallerini verdi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, il binasında düzenlediği toplantıda ilçe kadın kolları ile bir araya geldi. Toplantıya aday adaylarından Ali Rıza Acartürk ile Hasan Balaban hazır bulundu.

24 Haziran seçimleri öncesinde Sakarya MHP'nin iddialı olduğunun altını çizen Leyla Tankal,” Kadın Kolları olarak seçim startımızı başlattık. MHP'li kadınlar olarak Sakarya’nın gündemini yakından takip ettiğimiz gibi ülke gündemini de takip ediyoruz. Toplantı sırasında bütün bu konular dile getirilerek fikir alışverişi yapıldı. MHP'li kadınlar olarak, siyasi hayatın zenginleşmesi ve çağdaş normlara ulaşması için bu sıkıntılara göğüs germeye çalışan kadınlarımızın her zaman yanındayız.. Ayrıca ilçelerimizde boşalan ilçe kadın kolları başkanlığı için atamalarımızı gerçekleştirdik.” Dedi. Saim İŞÇİ

16 May 2018 - 14:52 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.