BAŞKAN DİŞLİ İLK İFTARINI YAŞLI CİFTİN EVİNDE AÇTI

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve ailesi, Ramazan ayinin ilk iftarını yaşlı bir çiftin evinde açtı.

İlk iftarını yaşlı çiftin evinde açan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Toplumun temelini oluşturan büyüklerimizle her zaman bir araya gelip onları dinlemek, sorunlarına ortak olmak ve bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek için Ramazan ayinin ilk iftarında sofralarına konuk olduk. İhtiyaçlarını sorduk. İnşallah bu ramazan ayı da paylaşmanın, kardeşliğin ve muhabbettin dolu dolu yaşandığı, büyüklerimizin, hastalarımızın ve ihtiyaç sahiplerimizin unutulmadığı bir ay olur”diye konuştu.

17 May 2018 - 13:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.