BÜLBÜL KAFKAS SÜRGÜNÜ ANMA PROGRAMI VE İFTARINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, Adliye Mahallesi'nde bu yıl 6'ncısı düzenlenen 1864 Kafkas Soykırımı Anma Programı'na katıldı.

Anma etkinliğinde konuşan MHP'li Bülbül, "Allah kimseyi vatansız bırakmasın. Bugün Akdeniz ve Ege, ülkelerinden ayrılmak zorunda kalanların trajik öykülerine sahne oluyor. İşte bundan 154 yıl öncesini anlamak bu açıdan önemli. 21 Mayıs 1864 tarihi sürgüne mahkum edilerek, şartlar gereği adeta soykırıma maruz bırakılan Kafkas halklarının acılı öyküsünü ifade ediyor" dedi.

Bülbül, programa katılan mahalle sakinleri ve davetlilerin yoğun ilgi ve desteğiyle de karşılaştı.

AHMEDİYE MAHALLESİ'NE GEÇTİ

MHP Adayı Bülbül, daha sonra Ahmediye Mahallesi kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 15 Temmuz'da yaşananları ve Cumhur İttifakını anlatan Bülbül, "MHP 15 Temmuz'da ortaya koyduğu tavrı devam ettiriyor. Erdoğan geleceğine HDP gelsin diyenlerle, geçmişte Edirne'yi Enver alacağına Bulgar alsın diyen zihniyet aynıdır. Yok öyle bir şey" diye konuştu.

22 May 2018 - 10:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.