TÜM ODALARIMIZA DESTEK OLACAĞIZ

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu’na (TÜSPAF) aday olan Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan,”Odala...

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu’na (TÜSPAF) aday olan Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan,”Odalarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Bizler bu sıkıntıları çözmek için destek olacağız” dedi.

DESTEK İSTEDİ

7 Haziran’da Ankara yapılacak olan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyon seçim öncesinde federasyon başkanlığına aday olan Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, destek turlarını tüm hızla sürdürüyor. Tüm illerin oda başkanlarını ziyaretlerde bulunan başkan Kabacan, esnaflardan destek istedi.

SEÇİM HEYACANI

Kabacan, “7 Haziran günü federasyonumuza bağlu 709 delegasyon üyelerimiz büyük bir seçim heyecanı yaşayacaklar. Şuan da Federasyonda çarpık bir yapılaşma var. Bu yapılaşmanın ve Pazar esnafın sıkıntılarını göz önüne alarak yolumuza devam edeceğim. Odalarımızın sıkıntılarını biliyorum. Yapacağım yeni projelerle bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Güçlü bir ekibimiz var. Dolayısıyla çok güzel bir kadro oluşturduk. Seçimi aldıktan sonra pazarcılık mesleğini ve bu mesleği icra eden ki bütün kardeşlerimize fayda getireceğimize inanıyorum. Güçlü esnaf, güçlü odalar, güçlü federasyon. Bu 3’ünü birleştirdiğimiz takdirde Türkiye’de yapamayacağımız hiçbir iş yoktur” dedi. Saim İŞÇİ

29 May 2018 - 13:22 - Ekonomi

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.