‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’

Oto Sanatkarları Odası’nın geleneksel iftarı Erkan Sezgin Düğün Salonu’nda çok sayıda oto sanatkarının katılımı ile gerçekleşti.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin davetli olarak katıldığı iftar programı nezih bir ortamda gerçekleşti.

“BU SOFRADA HEPİMİZ EŞİTİZ”

İftar sonrası selamlama konuşması yapan Oto Sanatkarları Orası Başkanı Hasan Alişan, “Paylaşmayı, yardımlaşmayı, yokluğu ve şükretmeyi bize öğreten Ramazan ayının hepimiz için sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ediyorum. Ramazan ayı boyunca, beraberce iftar sofralarına oturarak birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Nefsimizi beraberce terbiye edip, orucumuzu birlikte açmak, bizleri birbirimize daha çok yaklaştırıyor. Nasıl ki Allah’ın nezdinde genç yaşlı, büyük küçük, zengin fakir, kadın erkek hepimiz eşit isek, bu sofrada da eşitiz” dedi.

“BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRELİM”

Başkan Alişan, Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da temsil ettiği oto sanatkarı esnafı ile birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek; “Kardeşliğimizi, dostluğumuzu ve birlikteliğimizi pekiştirmek için buluştuğumuz iftar programına katılımlarınızdan mutlu olduk. Bu vesileyle işlerinizde başarılı olmanızı, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, hepinize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“DAHA GÜZEL GÜNLERI BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Oto Sanatkârları Odası üyeleri ile iftar programında bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnaflarımızla birlikte olmaya, işbirliğine büyük önem verdik. Esnaflarımızı ilgilendiren çalışmalarımızda süreci beraberce yönettik. Hamdolsun esnaflarımızla yakaladığımız uyum ve birliktelik Sakarya’nın en büyük gücüdür. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın. İnşallah ülkemizin istikrarla yola devam etmesiyle daha güzel günleri de hep birlikte yaşayacağız. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyor, işlerinizde bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

KARDEŞLİK SOFRALARI

İftara katılan AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu’ da, “Huzur ve kardeşlik şehri Sakarya’mızın her bir köşesinde iftar sofraları kuruluyor. Sofralardaki paylaşma, kardeşlik ve muhabbet bütün bu birlik beraberliğimizin gelişmesi için çok önemli. Huzur ve kardeşliği yaşadığımız Türkiye’mizin bütününe yapılan düşmanlıkları aklımızdan çıkarmamak gerekiyor. 24 Haziran’da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Şer ittifakı bu seçimlere algı operasyonlarıyla, yalanlarla, iftiralarla ve finansal enstrümanlarla müdahale ediyor. Ekonomimizi alt üst etmeye çalışıyorlar. Bu yalanlara, iftiralara Allah’ın izni ile pabuç bırakmayacağız” ifadelerini kullandı. Saim İŞÇİ

01 Haz 2018 - 15:56 - Ekonomi

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.