HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Mithatpaşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “AK Parti’nin her ferdi bir hizmet insanıdır. 40 yılda Çark Deresi’ne iki köprü inşa edilmişken, biz sadece dört yılda iki köprüyü şehrimize kazandı

Mithatpaşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış konuşmasını AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik gerçekleştirdi. Seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni eden Çelik, Serdivan ve Sakarya’nın tüm bölgelerinde önemli başarılara imza atacaklarının altını çizdi. İlçe Başkanı Çelik’in ardından söz alan Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, “AK Parti belediyeciliğini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Türkiye’de belediyecilik ve hizmetle özdeşleşmiş AK Parti mensupları olarak, ülkemizde yapmış olduğumuz hizmetler bizim referansımızdır. Bu referansla desteğinize, hoşgörünüze ve inançlarınıza layık olmaya çalıştık. Ne söz verdiysek yaptık, sözlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2023 HEDEFİMİZE İLERLİYORUZ

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “12 yıldır başta Sayın Başbakanımız olmak üzere hükümetimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız sizlere hizmet etme sevdasıyla bugüne geldiler. Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. İnşallah 2023 hedeflerimize hep birlikte kararlılıkla yürüyeceğiz” diye konuştu. Mustafa Ak’ın ardından söz alan Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ise, “Hane hane, sokak sokak ve mahalle mahalle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sizlerin gayret ve destekleriyle inşallah belediyelerimizi en yüksek oy ile kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HİZMET YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “AK Parti’nin her ferdi bir hizmet insanıdır. 40 yılda Çark Deresi’ne iki köprü inşa edilmişken, biz sadece dört yılda iki köprüyü şehrimize kazandırdık. İşte hemen önümüzde Necmettin Erbakan Bulvarı, işte köprüler ve diğer hayata geçirilen hizmetlerimiz. Her zaman söylüyoruz, hizmet bizim işimiz. Sizlerin teveccühü devam ettiği sürece hizmetlerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Milletimizin ferasetiyle dik duruşumuz, kararlı hizmet yürüyüşümüz devam edecek. Biz hangi günlerden bu dönemlere ulaştığımızı asla unutmadık, unutmayacağız. Eğitim, sağlık, çevre, enerji ve diğer tüm alanlarda nerelerden hangi seviyelere geldiğimize hep birlikte şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

İSTİKRAR SÜRSÜN

Başkan Zeki Toçoğlu, “Önümüzdeki seçimler milli iradenin, geleceğimizin, çocuklarımızın ve kadınlarımızın geleceği ile ilgili bir seçimdir. Sizler bizleri çok yakından tanıyorsunuz. Neler yapabileceğimizin farkındasınız. Bu istikrarı muhafaza etmemiz büyük öneme sahiptir. Çok iyi çalışarak, sandıklara sahip çıkmalıyız. Sadece seçim kazanmak yetmez. En yüksek oylarla seçimleri kazanmak zorundayız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AÇILIŞ VE STK ZİYARETİ

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu beraberinde Adapazarı Belediyesi Başkanı Dişli, Serdivan Belediyesi Başkanı Alemdar, AK Parti Serdivan ilçe Başkanı Çelik ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ak ile Mithatpaşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Programın ardından Sakarya Ağrılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, dernek üyelerine hayata geçirilen hizmetler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

26 Şub 2014 - 19:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.