ECEVİT KELEŞ İDDİALI

Sakarya Büyükşehir Adayı Ecevit Keleş, yerel seçimi kazanacağı konusunda iddialı olduğunu söyledi. Sakarya için birçok projesi olduğunu açıklayan Keleş, “Verdiğim sözlerin birini yerine getiremezsem vatandaşım benim yüzüme tükürsün” dedi.

“HALKIN SEÇİMİ”

Sakarya’da boşluk olduğunu iddia eden Keleş, “ Bu boşluğu tamamlayıp, bu seçimi halkımızla beraber alıp bir halk hareketi başlatıp Türkiye’ye bir mesaj vermek istiyoruz” dedi. Bu seçimin Ecevit Keleş’in seçimi olmadığını, Sakarya’da 647 bin seçmenin seçimi olduğunu belirten Keleş, “ Ben 647 bin seçmenin adayı olarak burada bir görev üstlendim. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni tüm ekip arkadaşlarımızla, tüm halkımızla, tüm köylümüzle beraber yapmaya çalışıyoruz. Bu bir yerel seçimdir, vatandaşımız bu seçimin önümüzdeki 5 yılda arazisini, evini, suyunu, traktörünü her şeyini enterese eden bir seçim olduğundan dolayı halkımıza biz projelerimizi tek tek anlatıyoruz. Onlarla kucaklaşıp onların dertlerini dinliyoruz. 30 Mart seçimi Sakarya’da Hazreti Ömer adaletinde bir yönetim anlayışında Sakarya’nın yönetilmesi konusunda halkımızın seçimi olacaktır” dedi.

“YÜZÜME TÜKÜRSÜNLER”

“Sakarya’da halk hareketi başlatmamız noktasında, bu işi Kurtuluş Savaşı dönemine getirmek istiyorum” diyen Keleş, Sakarya’da yapacakları projelerin 81 ili etkileyeceğini söyledi. Keleş, “ Makam araçları kullanılmayacak, makam araçlarına verilen kira bedelleri ve akaryakıt bedellerini çiftçilik yapan traktör sahiplerimize yılda üç depo mazot desteği olarak vereceğiz. Hayvancılığa destek vererek hayvancılığı yeniden ayağa kaldırmak istiyoruz. Fındık borsasını Karasu’ya kurarak, tüm fındık üreticilerinin fındık fiyatını kendi belirleyecekleri duruma getirmek istiyoruz. Biz hizmetlerimizi yaparken siyasete dönük değil, hizmete dönük hareket edeceğiz. Billboardlarda Ecevit Keleşi, ya da yapılan hizmetleri görmeyecek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin her ay gelirini ve giderlerini kalem kalem asacağız. Eğer bu sözlerden birisini tutamayan bir Ecevit Keleş olursa, herhangi bir vatandaşımız bana yolda tükürmezse ben halkıma hakkımı helal etmiyorum ” dedi.

KILIÇDAROĞLU

Keleş ayrıca, 14 Mart Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geleceğini hatırlattı. Keleş, “ Genel Başkanımızın Sakarya’ya gelip Kent Meydanı’nda miting yapması demek, evet burada halkın adayı Ecevit Keleş bu seçimi alacaktır noktasındadır. Kalabalık, az, çok bu önemli değil, burada verilen mesaj önemlidir” diye konuştu. Saim İŞÇİ- Deniz KELEŞOĞLU

27 Şub 2014 - 16:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.