ŞİMDİ TATİL ZAMANI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okullarda düzenlenen karne törenleriyle sona erdi. Öğrencilere karneleri Vali irfan Balkanlıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından verildi.

Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Eğitim yılının tamamlanması nedeniyle 17 Ağustos İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Törene; Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Sakarya Eğitimini Geliştirme Derneği Başkanı Osman Özkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Öğrencilerin halkoyunları gösterileri sergilediği karne töreninde, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü birer konuşma yaptı. Vali Balkanlıoğlu, “Diplomayla rızık kazanmak eş değer olsaydı dünyanın en zenginleri dünyanın zeki insanları olurdu. Çok dikkatli olmamız lazım. Okulun, ailenin çocuklara verebileceği en güzel eğitim iyi bir insan yetiştirmektir. Kul hakkını rivayet eden, kendisine ait olmayan bir şeyi almayan çevreye duyarlı, insanlara saygılı her şeyin başında Allah sevgisi insanlar yetiştirmeliyiz” dedi.

ÇOCUKLARA GÜVENİN

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise konuşmasında, “Soran, sorgulayan ve büyük Türkiye’yi inşa edecek, güçlü Türkiye’yi inşa edecek öğrencilerimiz için öğretmenlerimiz büyük emek sarf etti. Öğretmenlik yapma noktasında değil öğretmen olma noktasında oldular. Çocuklarımızın sadece dersleriyle değil her şeyi ile ilgilendiler. Bizler velilerimizden sadece şunu istiyoruz. Okullarımıza evlatlarınızı teslim ettiğinizde öğretmenlerimize güvenin, çocuklarımıza güvenin” dedi. Konuşmaların ardından Vali Balkanlıoğlu ve protokol üyeleri öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdi.

08 Haz 2018 - 16:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.