İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLER İFTARDA BULUŞTU

Erenler Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen etkinlikte 18 yaşını doldurmuş ilk defa oy kullanacak 600 genç iftarda buluştu.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Erenler Belediyesi Düğün salonunda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen ilk defa oy kullanacak 600 genç AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. Programa AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz katıldılar.

“GENÇLERİMİZİN İSTİKAMETİ DEMEK, TÜRKİYE’NİN İSTİKAMETİ DEMEKTİR”

İftar öncesi gençlerle hasbihalde bulunarak karne günlerini tebrik eden Başkan Öztürk iftar sonrası konuşmasında “ Öncelikle 2017- 2018 eğitim öğretim yılını tamamlayan gençlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimiz ile bugünün anısına iftar sofrasında buluşarak Ramazan ayının bu bereketini gençlerimizle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin milletimizin genç akıllara ihtiyacı var. Aramızda İlk kez oy kullanacak genç kardeşlerimiz var. Artık ülke adına söz sahibi olan kardeşlerimiz Ülkemizin bekası için daha iyi bir Türkiye için 24 Haziranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Gençlerimizin istikameti demek Türkiye’nin istikameti demektir” Sizler istikamet üzere olacaksınız ki Türkiye’de hedeflerine ulaşabilsin” diyerek katılımlarından dolayı gençlere teşekkür etti.

“TÜRKİYE BU DEFA YAZILMAKTA OLAN BU TARİHE MÜDAHALE EDİYOR”

AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen konuşmasında “ Bugün çok özel bir amaç ile bir araya gelmiş olan kardeşlerimizin mezuniyetlerini tebrik ediyorum. Böyle güzel bir günü güzel bir program ile taçlandıran Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye’nin de dâhil olduğu bir coğrafyada yeniden bir tarih yazılıyor. Tarih doğruları söyler ama 50 yıl 100 yıl geriden doğruları söyler. O zaman o doğruları öğrenmenin ve bu doğruların artık bizim için kıymeti pek kalmaz. Oysa akıllı toplumlar tarih yazılırken bunun farkına varırlar ve tarihe müdahale ederler. Çok şükür ki Türkiye bu defa bu yazılmakta olan bu tarihe müdahale ediyor. En son bu coğrafyada bu benzer bir tarihi toparlanma I. Dünya savaşında olmuştu ve I. Dünya savaşına biz hasta adam modunda bu işe yakalanmış bizim hiç bir meselede fikrimiz alınmadan ve bizi de bağlayacak bir takım kararlar alınmıştı. Biz o kararların faturasını bugün halan ödemeye devam ediyoruz. Saim İŞÇİ

11 Haz 2018 - 15:26 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.