‘BAYRAM ALIŞVERİŞİNE BEKLİYORUZ’

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, siyasilere ve Sakaryalılara bayram alışverişlerinin bakkallardan yapılması çağrısında bulundu.

Hem bayram hem seçim hareketliliğinin heyecanını aynı anda yaşadıklarını belirten Başkan Akdardağan, “Bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü ve bayrama yaklaşmanın sevincini yaşıyoruz. Aynı anda seçim heyecanını da yaşadığımız bu günlerde biz esnaflar bayrama hazırız ve herkesi alışverişe bekliyoruz. Hem siyasileri, hem değerli Sakaryalıları bayramlaşmaya dükkânlarımıza bekliyoruz.” Diye konuştu.

Akdardağan, “Mahallelerimiz esnaflarıyla güzel’, ‘Bakkalımıza sahip çıkıyorum, alışverişimi ondan yapıyorum’ sloganıyla başlattığımız anlamlı kampanyalara sürekli karşılık veren vatandaşlarımızdan yeniden destek bekliyoruz. Bu vesileyle her bayram geleneksel hale gelen alışveriş çağırımızı Ramazan bayramı öncesi yineliyoruz. Bayram alışverişini yine mahallelerimizin kültürü, ışığı ve simgesi olan bakkallarımızdan yapalım. Toplumsal birlikteliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bayramlarda esnafımızın da yüzü gülsün istiyoruz” dedi.

Akdardağan, “Bu bayram yine diyoruz ki; ‘Alışverişinizi esnafımıza darbe vuran ve ezen zincir marketlerden değil, bakkalımızdan yapalım ki, hem değerlerimiz yaşasın, hem de fakir-fukaraya uzanan el güçlensin. Hem vatandaşlarımızı, hem siyasi partilerin mensuplarını alışverişe bekliyoruz. En azından çocuklarımız gibi bayramlaşmak için bu bayram sokağınızdaki bakkalınız sizi bekliyor olacak. Gelin bayramın tadını hep birlikte yaşayalım. " Diyerek, bayramın tüm İslam Alemine, şehrimize ve esnaflarımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

11 Haz 2018 - 15:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.