AÇBA VE BÜLBÜL DÜŞMAN ÇATLATTI

MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, partisine destek için her fırsatta sahaya iniyor. Karapürçek'ten yansıyan bu fotoğraf ise düşman çatlatır tarzda.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Zihni Açba ezber bozuyor. Kendi isteğiyle yeniden milletvekili adayı olmayan Açba, dedikodulara fırsat vermeyecek şekilde partisine bağlılığını gösterirken, Milletvekili olmaya hazırlanan MHP adaylarını da yalnız bırakmıyor.

Milletvekilliği düşecek olan isimlerin genelde sırra kadem bastığı Sakarya'da farklı bir profil ortaya koyan Açba, halefi görülen Milletvekili adayı Levent Bülbül'e de tam destek veriyor.

MUHTEŞEM BİRLİKTELİK

Sakaya Ülkü Ocakları'nın "İlk Oyum MHP'ye" etkinlerinin adresi bu kez Karapürçek oldu. İftar yemeği eşliğinde gerçekleşen programa, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba ile Milletvekili adayları Muhammed Levent Bülbül, Şerafettin Kaya ve Melikşah Budak partililer katıldı.

12 Haz 2018 - 09:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.