Borçları Düşünmüyor

Sakaryaspor’un başkan adaylarından Cevat Ekşi, oldukça iddialı geliyor. Ekşi’nin tek hedefi, tek düşüncesi şampiyonluk.

SAĞLAM ADIMLARLA

Başkanlığa adaylığını koyan Cevat Ekşi, Sakaryaspor’u şampiyon yapma hedefi ile yola çıktıklarını ifade ederken, maddi olarak gerekli kaynağın da olduğunun altını çizdi. Ekşi; “Transfer yasağı ve eski futbolculara olan borçların yanı sıra bizim hedefimiz doğrultusunda koşacak bir takım kurmak için ilk etapta 5 Milyon TL'lik bir bütçe ile yola çıkacağız. Tabi bu rakam sadece peşinatlar ve eski borçları ödeyerek lige girmemiz için gerekli olan sıcak kaynak. Sezonun planlamasını ise 12 Milyon civarında yaptık” dedi.

HALKIN OLACAK BU SEVDA

Sakaryaspor gibi bir camianın 175 kişi ile kongre yapmasını kabullenemediğini dile getiren Cevat Ekşi, “Ekip arkadaşlarımızla olmazsa olmazlarımızdan biri mutlaka bu kulübün kapıları halka açılacak. Kısmet olursa da biz bundan sonraki kongremizi toplantı salonlarında değil spor salonlarında veya statta yapma hayalini gerçekleştireceğiz. Binlerce kişi kulübe üye olmak için sabırsızlıkla bekliyor. 600 TL giriş ücreti ve 50 TL aylık aidatla onlarında bu isteğini gerçekleştireceğiz eve Sakaryaspor'un yönetilmesinde katkı yapmalarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

12 Haz 2018 - 09:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.