İYİ’DEN CHP’YE İADEYİ ZİYARET

İYİ Parti Sakarya İl teşkilatı milletvekili adayları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanı Erdoğan Isır’a iadeyi ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti il başkanı Selçuk Kılıçaslan’ında hazır bulunduğu ziyarete İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayları Ümit Dikbayır, Aydoğan Arslan, Nurgül Çakar, İlker Özbudak, Zeynep Ulusinan Ve Asena Aslan Burak’ta hazır bulundu.

24 Haziran seçimleri Türkiye ve Sakarya için önemli olduğunu vurgulayan İyi parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, parti olarak tüm ilçelerimizde Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener için gece gündüz sürdürüyoruz. Muharrem İnce’nin mitingine bizleri onurlandırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Oldukça güzel bir miting oldu. Bu anlamda 16 Haziran Cumartesi günü ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener mitingi için sizleri görmekten mutluluk duyarız “diye konuştu.

ÜZiyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren CHP il Başkanı Erdoğan Isır, seçim çalışmalarını basın yoluyla takip etmeye çalışıyoruz. Oldukça iyi görünüyorsunuz. Ama biraz yoğunluk olarak Adapazarı ve Serdivan bölgesine göstermenizi tavsiye ediyorum. Bunun yanı sıra CHP olarak 16 Haziran Meral Akşener mitingine destek vereceğiz” dedi.

12 Haz 2018 - 12:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.