Sakarya’nın Gençlik Ve Sporu İçin Planlarımız Var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen programda gençlik iftarda buluştu.

SAÜ Helikopter Pisti’nde düzenlenen programda Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Dünya Şampiyonu Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Sakaryaspor’un Milli Futbolcusu Burak Bekaroğlu, Büyükşehir Basketbol Takımı Antrenörü Selçuk Ernak, Avrupa Şampiyonu Karateci Şeyda Burucu, Avrupa Şampiyonu Bisikletçi Ahmet Örken, Türkiye ve Balkan Şampiyonu Bisikletçi Mustafa Sayar, Büyükşehir Basketbol Takımı şampiyon kadrosunun takım kaptanı Kerem Özkan, Sakaryalı Genç Sanatçı Emir Şamur, gençler ile çok sayıda yerli ve yabancı davetli yer aldı.

ÜLKEMİZE VE GENÇLERE FAYDALI OLACAĞIZ

Programda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Kenan Sofuoğlu, “Yoğun bir tempoda çalışmalara başladık. Üç hafta önce Cumhurbaşkanımızın talimatıyla siyasete bir adım attık. Hayatım tamamıyla değişti. Burada sizlerle bir arada olmak bizleri için büyük bir onur. İnşallah Cumhurbaşkanımız tarafından verilen bu görevin hakkını veririz. Umuyoruz ki önce Sakarya’ya, ülkemize, gençlere, sporculara faydalı oluruz. Bazı planlarımız var ama öncelikle 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek olup seçimlerin ardından neler yapacağımızı düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA

Başkan Toçoğlu, “Sizlerde yakından takip ediyorsunuz. Ülkemiz son dönemde her alanda olduğu gibi spor alanında da ciddi başarılara imza attı. İnşallah bu istikrar ortamı devam ettiği sürece bu güçlü iktidarlar sayesinde her alanda olduğu gibi spor alanında da çok daha büyük başarılara beraberce imza atacağımızdan şüpheniz olmasın” diye belirtti.

SPORDAN SİYASETE TRANSFER

Toçoğlu, “Siyasete bir dünya şampiyonunu transfer ettik. Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla siyasete transfer etmiş oldu. Bundan sonra inşallah bireysel başarılarının yanında mecliste de sporda ve spor yatırımları alanında çok ciddi katkıları olacağından şüpheniz olmasın. Sporda olduğu gibi siyasette de çok ciddi başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

GÜÇLÜ İSTİKRAR

Konuşmasını temenniyle sonlandıran Başkan Toçoğlu, “İnşallah bu istikrar ortamı ve güçlü iktidar devam ettiği sürece biz yine sizlerle daha çok bir araya gelmenin yollarını bulacağız. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde bayrama ve daha nice bayramlara ulaşmak için dua ediyoruz” dedi.

12 Haz 2018 - 13:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.