SALİHOĞLU’DAN ESNAFA SEÇİM UYARISI

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi gününde uygulanacak yasakları açıkladı.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

YSK'nin, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin 303, 306, 307 ve 308 sayılı kararları Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandığını ifade eden başkan Salihoğlu şunları kaydetti; “Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’nın ilgide kayıtlı kararı gereğince, oy verme günü olan 24 Haziran 2018 Pazar günü sabah saat 06.00’dan gece saat 24.00’e kadar; her ne suretle olursa olsun alkollü içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit alkollü içki satılması, verilmesi, içilmesi, Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlar hariç olmak üzere, köy kasaba ve şehirlerde ateşli silahların, patlayıcı maddelerin, saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü kesici, delici veya bereleyici aletin, yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddelerin taşınması yasaktır.

DÜĞÜN 18:00’DEN SONRA

Oy verme günü oy verme süresince (08.00 - 17.00) kahvehane, kıraathane, internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak ve eğlence yeri niteliğini taşıyan lokantalarda yalnızca yemek verilebilecektir. Seçim yasaklarına ve yukarıda belirtilen kurallara uymak şartıyla oy verme günü saat 18.00’den sonra düğün yapılabilecektir.” Dedi. Saim İŞÇİ

13 Haz 2018 - 11:55 - Ekonomi

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.