ESKİMEYEN DOSTLAR SAHURDA BİR ARAYA GELDİ

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Refah Partisi İlçe Başkanlığı dönemindeki çalışma ve dava arkadaşlarıyla sahurda bir araya geldi. Hep birlikte o siyasetin meşakkatli günlerini yâd ettiler. Sahur bereketini birlikte yaşadılar.

Başkan Soğuk misafirlerine “Mübarek ramazanın son günlerini yaşıyoruz. Bu yüzden hüzünlüyüz. Bu mübarek gecede sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu etti. Ülkemizde siyasetin çok zor olduğu dönemlerde sizler büyük bir özveri ve gayret sarf ettiniz. İlçemize ve ülkemize hizmet ettiniz. Sabırla çalıştınız. Kaliteli idareciler kazandırmak için mücadele ettiniz. Bugün Ak Parti iktidarı ile çok güzel yönetilen bir ülke olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz liderlik dehası ile o karanlık günleri geride bıraktık. Aydınlığa kavuştuk. Ülkemiz bugünlere geldi ise bunda sizlerin de emeği çok büyüktür. Milletimiz bugün inancını özgürce yaşayabiliyorsa bunda o gün ki mücadelelerimizin yeri çok büyüktür. Bu güzel tabloyu inşallah her yıl oluşturmak istiyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı minnetle anıyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Davetimize iştirak ettiniz. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah adımlarınızca sevap yazsın” dedi.

Bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını ifade eden eskimeyen dostlar, kendilerini bir araya getiren ve hatırlarını soran Başkan Soğuk ’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

13 Haz 2018 - 12:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.