Sakaryaspor’a Sürpriz Transfer

Başkan Toçoğlu, yeni yönetimi tebrik ederek, şehrin önümüzdeki sezon Sakaryaspor’dan şampiyonluk beklediğini belirtti. “Toçoğlu, bir transferde benden” dedi.

1 MİLYONLUK ŞEHİR BAŞARI BEKLİYOR

Sakaryaspor yeni yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor, bir milyonluk şehrin başarı beklediği bir takımıdır. Beklentiyi yükselten bir yönetim olarak başa geldiniz. Bugüne kadar Sakaryaspor’a verdiğim tüm sözleri yerine getirdim. Bundan sonra da size verdiğim tüm sözleri yerine getireceğim. Takıma çok kaliteli bir futbolcu transfer edeceğiz. İnşallah bu sene kazanan Sakaryaspor olacak. Tek hedef şampiyonluk” dedi. Toplantıya telefon ile bağlanan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, “Yeni yönetim hayırlı olsun, şampiyon olacağınıza inancımız tam” dedi.

“BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, “Yeni yönetim olarak inşallah bu sene şampiyonluk sevincini tüm şehre yaşattıracağız. Sakaryaspor bizim sevdamız. Sezonda oynayacağımız maçlarımıza şehrin tüm protokolünü, STK Başkanlarını, dernek ve oda başkanlarını görmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik atmosferi içerisinde bu işi sürdüreceğiz. Takımımız için neler yapmamız gerektiğinin farkındayız. Sakaryaspor, inşallah bu sezon şampiyon olacak” dedi.

“BAŞARIYA AÇ BİR TAKIM”

Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz sene Sakaryaspor tam bir laboratuvar oldu. Çok istediğimiz halde ne yazık ki şampiyon olamadık. Sizler Sakaryaspor’a gönlünü adamış kişiler olarak gelişen olayları yakından takip ettiniz. Yapmamanız gereken durumları ve davranışları gördünüz. Sakaryaspor bir milyonluk bir şehrin başarı beklenen takımıdır. Sakarya’nın kaynakları oldukça kısıtlı. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah başaracağız” diye belirtti.

BEKLENTİ YÜKSEK

Yeni yönetime önerilerde bulunan Toçoğlu, “Beklentiyi yükselten bir yönetim olarak başa geldiniz. Tüm şehir Cevat Ekşi’nin başkanlık yapacağı yönetim üzerinde fikir birliği yaptı. Bu yıl Sakaryaspor’dan beklenti yüksek. İnşallah beklentileri karşılarsınız. Disiplini elden bırakmamanızı öneriyorum. Önümüzdeki transfer döneminde hesabınızı kitabınızı sağlam tutun. Geçmiş dönem borç yapılandırmasını düzenli bir şekilde ödeyin” dedi.

“SÜRPRİZ TRANSFER”

Toçoğlu, “Bugüne kadar Sakaryaspor’a verdiğim tüm sözleri yerine getirdim. Desteğim devam edecek. Yönetim haricinde bir de futbolcu transfer edeceğiz. Forvet ya da orta saha mevkiinde oynayabilecek kabiliyette kaliteli bir futbolcu transfer edeceğiz. Stadyum konusunda da destek olacağız. Biz Sakaryaspor’un başarılı olması için üzerimize düşeni yapacağız. Sakaryaspor bu şehrin ortak değeri. Herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Şehirde birlik oluşturmak sizin elinizde. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayın. Güzel bir hava oluşturun. Hep birlikte şampiyonluğa kenetlenelim. İnşallah bu sene kazanan Sakaryaspor olacak. Tek hedef şampiyonluk” dedi.

19 Haz 2018 - 11:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.