Ve Kral Geldi

Forvet hattını iyi bir isimle güçlendirmek isteyen Sakaryaspor, İlyas Çakmak’ın transferini bitirdi ve golcü oyuncu imzayı attı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Kırmızı Grupta Bucaspor forması ile ligde çıktığı 33 maçta 28 gol kaydeden gol makinesi İlyas Çakmak artık Sakaryaspor’da. Başarılı oyuncu ile görüşen ve her konuda anlaşan Yeşil-Siyahlı yönetim İlyas’ı tesislere getirdi ve formayı giyen golcü oyuncu sözleşmeyi imzaladı.

ÇOK HEYECANLIYIM

İlk açıklamasını yapan İlyas Çakmak, “Buraya geldiğim için heyecanlıyım. Buraya rakip olarak geldim ve Sakaryaspor taraftarı karşısında da oynadım. Bunları düşündükçe çok heyecanlıyım. İnşallah her iki taraf içinde hayırlısı olur. Çok iyi bir ekip oluşturuluyor ve beklentileri karşılayacak bir takım kuruluyor. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Bu taraftarın önünde gol kralı olmayı çok isterim ama önceliğimiz takımımız bir süt lige çıkartmak” ifadelerini kullandı.

20 Haz 2018 - 11:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.