İmzalar Peşi Sıra

Yeni sezon öncesi transferlere hız veren Sakaryaspor’da teknik heyet ve Yeni transferler Recep Yılmaz ve İlyas Çakmak imzayı atarken, Ferit’in de imza için gelmesi bekleniyor.

YILDIRIM İMZALADI

Yeşil Siyahlı yönetim kongre öncesinde görüşüp prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Ahmet Yıldırım ve sportif direktör Murat Hacıoğlu ile sözleşme imzaladı. Rüstemler Tesislerinde Başkan Vekili Cumhur Genç ve Futbol Şube Sorumluları Hüseyin Aydınlı ve Erkan Sezgin ile bir görüşme gerçekleştiren teknik direktör Ahmet Yıldırım ve Murat Hacıoğlu daha sonra basın mensuplarının karşısına geçerek resmi sözleşmeyi imzaladılar. Yıldırım'ın yardımcılıklarını daha önce Sakaryaspor'da forma giyen Bülent Üstüner, Emin Sarı ve Gökhan Kolomoç yapacak.

RECEP İMZALADI

Sakaryaspor yönetimi ilk transferlerini savunmaya yaptı. Transferde hareketli saatler geçiren ekibimiz Kastamonuspor’dan sağ bek Ferit Erişçi ve Gümüşhanespor’dan sol bek Recep Yılmaz ile her konuda anlaşmaya vardı. Dün tesislere gelen Recep, Yeşil-Siyahlı formayı giyerek sözleşme imzaladı. Ferit Erişçi’nin de Adapazarı’na gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

20 Haz 2018 - 11:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.