Görev Dağılımı Yapıldı

Cevat Ekşi başkanlığındaki Yeşil Siyahlı yönetim yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda görev dağılımını da gerçekleştirdi.

GÖREV DAĞILIMI

Cevat Ekşi Başkanlığındaki yönetimde Cumhur Genç, Kemal Ekşi, Murat Filizfidan, Tayyar Çelik, Başkan Vekili olurken Genel Sekreter Burçin Şahindur, Basın Sözcüsü Sinan Karabaş, Mali İşler Sorumlusu Sercan Damar oldu. Hüseyin Aydınlı ve Erkan Sezgin'nin Futbol Şube Sorumluluğuna getirildiği yönetimde, İdari İşler Sorumlusu Halit Köseoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mücahit Özcan ve Melih Dalkılıç, Federasyon Sorumlusu Tayfun Zeki ve İsmail Bakkal, Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Göksel Cihan ve Erkan Ocak, Tanırım ve Pazarlama Sorumlusu Mücahit Hünerli ve Serkan Kocaşakar, Amatör Branşlar Sorumlusu Olcay Sakallı ve Ertuğrul Kesic, Alt Yapı Sorumlusu Yahya Albayrak ve İrfan Şimşek, Stad ve Tesis Sorumlusu Enes Cin ve Günay Yücel ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Meriç oldu.

20 Haz 2018 - 11:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.