HAL'DE MHP RÜZGARI... TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, Sebze ve Meyveciler Hali esnafı ile çalışanlardan destek sözü aldı

Erenler ilçesinde bulunan Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Hali'ni ziyaret eden MHP Adayı Bülbül, esnaf ve çalışanlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye destek isteyen Bülbül'e, Hal esnafının büyük çoğunluğundan, "MHP ve Bahçeli, devletin ve milletin yanında yer aldı. Şimdi biz de vefamızı göstereceğiz. Milletvekili seçimlerinde oyumuz MHP'ye. Çünkü güveniyoruz" şeklinde ifadelerle yanıt geldi.

"Mesaj alınmıştır" diyen Bülbül, "Esnafımızın, çalışanımızın bu teveccühü sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Türkiye'nin milli meselelerine duyarlılık gösteren, partimize ve Genel Başkanımıza güvenen insanımızı huzura, refaha ulaştırmak boynumuzun borcudur. Üreticinin ve esnafın kazancı, tarım alanlarının muhafazası da MHP teminatı altında olacak. Devlet sözüdür" dedi.

Milletvekili Adayı Bülbül'e, Sakarya Hali ziyaretinde, MHP Erenler İlçe Başkanı Ünal Cenay ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer de eşlik etti.

20 Haz 2018 - 14:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.