KABA'DAN MODERN SANAYİ VE FERİZLİ ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Mehmet Emin Kaba, seçim çalışmalarına Sakarya Modern Sanayisi ile Ferizli mahallelerinde devam etti.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

BAHÇELİ'YE VEFA

Modern Sanayi esnafını ziyaret ederek, destek isteyen MHP Adayı Kaba, "Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçelim, mecliste de daha güçlü bir MHP olsun. Türkiye'ye fayda Cumhur İttifakı'nda" dedi. Kaba'nın ziyaretlerinde, esnafın büyük çoğunluğundan "Cumhur İttifakı'nda beraberiz. Millet olarak Devlet Bahçeli'ye vefa borcumuz var" söylemi yansıdı.

FERİZLİ'NİN KARARI

Kaba'nın, gece çalışmalarının adresi ise Ferizli'nin Değirmenli ve Damlık mahalleleri oldu. Kahvehane ziyaretlerinde seçmenle sohbet eden Kaba, "Milliyetçi Hareket olarak alnı açık, başı dik olarak burada olduğumuz gibi, Sakarya'nın ve Türkiye'nin her yerindeyiz. Terörle mücadele diyoruz. Türkiye'nin milli meselelerini siyasi malzeme haline getirmeyen bir hareketiz. Milletimiz özellikle 15 Temmuz sonrası MHP'ye hak verir, güven duyar olmuştur. MHP, dengedir bu ülkede. Desteğinizi esirgemeyin" şeklinde konuştu. Saim İŞÇİ

21 Haz 2018 - 16:19 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.