DEĞİŞEN DÜNYADA YENİ NESİL İNSAN KAYNAKLARI SUNUMU SATSO’DA

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle karşılıklı networking imkanının olacağı "Değişen Dünyada Yeni Nesil İnsan Kaynakları" konulu Workshop düzenlenecek.

SATSO üyelerine yönelik gerçekleştirilecek Teknoloji Workshop, 28 Haziran Perşembe günü saat:10.00 – 12.00 saatleri arasında Meclis Salonu’nda düzenlenecek olup, SAP Türkiye Çözüm Yöneticisi Evrim Çolakoğlu konuşmacı olarak katılacak

Katılımın ücretsiz olduğu Workshop’ta; Değişen Dünyada Yeni Nesil İnsan Kaynakları, 2018 İnsan Kaynakları Trendleri, İnovatif İnsan Kaynakları Yaklaşımları, Yeni Nesil Teknolojilerin İnsan Kaynaklarına Etkisi, SAP Success Factors ile Çalışan Deneyimini İyileştirmek, SAP Success Factors'le İnsan Kaynaklarında Transformasyon Öyküleri hakkında detaylı bilgiler verilecek. Konu ile ilgisi olan herkes toplantıya katılabilecek.

21 Haz 2018 - 16:21 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.