AYA, APEK YÖNETİMİNİ VE PERSONELİ UYARDI!

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin (APEK) 27 Haziran’da yapılacak olan genel kurul için geri sayı başlarken, mevcut yönetimin kooperatif çalışanlarını köylere gönderip, kendilerine oy istettiğini iddia eden Ahmet Aya, “Personeli bu şekilde çalıştı

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

PROJE ÜRETİN

Aya, çiftçinin her şeyin farkında olduğunun da altını çizerek; “Personelin tarafsız olması gerekiyor. Kooperatif Müdürü’nün görevi Sebahattin Karasakal ile köyleri gezmek değil, çiftçiye proje üretmektir. Çiftçinin içinde bulunduğu sıkıntıları gidermesi gerekir. Hal böyle iken, bu yıl içinde bulunduğumuz kampanya döneminde maalesef ve maalesef kooperatiflerimizde kimyevi gübre bulunmamaktadır. Bu şikayetler gittiğimiz köy toplantılarında çiftçilerimiz tarafından bize aktarılıyor” dedi.

ENERJİNİZİ ÇİFTÇİ İÇİN HARCAYIN

Kooperatifte organik gübre adı altında gübre getirdiğini ve çiftçinin istemediği bu gübreleri, çiftçiye zorla verildiğini de ileri süren Aya, “Bunun gibi birçok üründe çiftçilerimiz, üyelerimiz sıkıntılar yaşıyor. İdari personelin görevi bu sıkıntıları görerek çözmeye çalışmaktır. Personel enerjisini Sebahattin Karasakal’a oy toplamak için değil, çiftçiler için kullanmalıdır. Aldıkları maaşın çiftçinin parası olduğunu unutmasınlar” şeklinde konuştu. Saim İŞÇİ

21 Haz 2018 - 16:22 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.