ULUDERE’YE ŞELALE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesi tarafından yapılan Uludere 2. Etap Rekreasyon Projesi kapsamında Köprübaşı E-5 Köprüsü altına şelale yapılıyor.

Hendek Uludere 2. Etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yaya yolu, tartan pist, bisiklet yolu, yeşil alanlar ve oturma alanları yapan Hendek Belediyesi E-5 Köprüsü altına yapay şelale yaparak, daha güzel bir görünüm kazandıracak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan, üç havuzlu yapay şelale, led ışıklandırması da yapılarak kısa sürede tamamlanıp ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.

ULUDERE IŞIL IŞIL

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Uludere 2. Etap Rekreasyon Projesi’nin bitiminde yapay şelale yapıldığını belirterek “ Uludere’de yapmış olduğumuz çalışmalar vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topluyor. Uludere çayı, yapmış olduğumuz çalışmalarla, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve oturma alanları ile daha güzel bir görünüm kazandı E-5 Köprüsü altında bulunan kayalık alana yapılan şelale ile de burası ışıl ışıl ve çok daha farklı bir görünüme kavuşacak. İlçemiz estetiğine yapmış olduğumuz yeni dokunuşlarla ilçemizin çehresinin değişimine katkı sağlayan çalışmalarımız devam ediyor. “ dedi.

08 Ağu 2018 - 12:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.