ERENLERİN NOTER TALEBİ

Erenler Belediyesinin Ağustos ayı meclis toplatışında vatandaşlardan gelen yoğun Noter açılsın talebi gündeme geldi.

Erenler Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Erenler Belediyesi Meclis Salonunda Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Başkanlığında gerçekleşti. Meclis bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanması ve gündem maddesinin de oylanarak kabul edilmesi ile devam eden toplantıda uzun süredir vatandaşlar tarafından yoğun şekilde talep edilen Noter açılması hususu mecliste gündeme geldi.

“3 DEFA BAŞVURUDA BULUNDUK”

Noter talebi ile ilgili birçok kez başvuruda bulunulduğunun altını çizen Başkan Öztürk “3 defa belediye olarak 2 defa da Kaymakamlığımız ile İlçemize noter açılması hususunda başvuruda bulunduk. Fakat başvurularımız Türkiye Noterler Birliği tarafından olumsuz sonuçlandı. İlçe olarak gerek otomotiv gerek emlak sektöründe bölgemizde çok sayıda esnaf bulunmakla birlikte birçok otomotiv satışı ile ilgili marka da bölgemizde bulunmaktadır. Dolayısıyla esnafımızın şirketlerin Noter konusunda işlemlerini kendi ilçelerinde daha rahatlıkla yapabilmeleri açısından Noter bir ihtiyaç haline gelmiştir. Talepleriniz doğrultusunda Türkiye Noterler Birliğine İlçemize noter kazandırılması konusunu tekrardan dile getireceğiz” dedi.

08 Ağu 2018 - 13:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.