EĞİTİM-BİR-SEN’LİLER İNDİRİMLERE DOYMUYOR

Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve üye yakınları için indirim anlaşmalarına yapmaya devam ediyor. Özel hastaneler, medikaller, özel okullar, mağazalar ve birçok yer ile indirim anlaşması bulunan Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi son olarak Eren Optik ile anlaştı.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi ile Eren Optik arasında yapılan indirim anlaşması üyeler ve üye yakınlarını kapsıyor. Sendikadan yapılan açıklamada yerli gözlüklerde yüzde 50 ve ithal gözlüklerde yüzde 30 indirim uygulanacağı açıklandı. Detaylı bilginin sendika şube binasından ya da Eren Optik’ten alınabileceği belirtildi.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen, üyelerimize yönelik özlük, akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarımızın yanı sıra ekonomik olarak da destek olacak girişimlerde bulunuyoruz. Eğitim-Bir-Sen 6 bin üyesiyle şehrimizin en büyük ve en nitelikli sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Sendikal mücadelede her zaman sorumluluk bilinci içinde, yapıcı, uzlaşmacı ve ilkeli bir duruş sergiliyoruz. Karalama, çamur atma kampanyaları yerine üyelerimize nasıl daha faydalı oluruz düşüncesinin peşine düşerek çalışmalar yapıyoruz.

Bir çok kurum ve kuruluş ile indirim anlaşmaları gerçekleştirdik. Bu anlaşmalara son olarak Eren Optik eklendi. Yüzde 50 ye varan indirim anlaşması tüm üyelerimize ve yakınlarına hayırlı olsun. Eren Optik’in kıymetli yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Eren Optik adına açıklama yapan firma yetkilisi Sefer Bahadır, sendika yöneticilerine teşekkür ederek yapılan indirim anlaşmasının Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve yakınları için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

13 Ağu 2018 - 10:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.