BAŞKAN SOĞUK, DEPREMZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ

17 Ağustos 1999 Depreminin üzerinden tam 19 yıl geçti. Fakat yüreklerde hissettirdiği acı ve hüzün hala aynı. Tüm Marmara’yı sallayan ve asrın felaketi olarak tarihe geçen Büyük Marmara depremi, geride sadece büyük bir yıkımı değil; aynı anda mağdur ve ki

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk 17 Ağustos depreminin yıldönümünde, beraberinde Ağacık Muhtarı ile birlikte depremde hayatını kaybeden Burhan Kuzucuk’un annesi Şaziye Kuzucuk’u Ağacık Mahallesinde ki evinde ziyaret etti.

Başkan Soğuk, depremde evladını kaybeden acılı aileyle yakından ilgilendi ve duygularını paylaştı. Sıkıntılarını, ihtiyaçlarını sordu.

Başkan Soğuk, öncelikle belirtmek isterim ki; acınızı en derinden hissediyoruz. Yüce Allah bir daha böyle yıkımlar, böyle büyük felaketler göstermesin. Rabbim inşallah mekânlarını cennet eylesin. Sizlere de sabır versin, dedi.

O dehşet anlarını hiçbir zaman unutmadık diyen Başkan Soğuk, yaşadığımız coğrafyaların deprem kuşağında olduğu bir kaçınılmaz gerçektir. Olası depremlere karşı ilçemizde önlemlerimizi alıyoruz. Belediye olarak yatay büyümeden yanayız ve bu anlayışla devam edeceğiz. Bu bilinçle şehrimizi planlıyoruz ve inşa ediyoruz. 17 Ağustos depreminin üzerinden yıllar geçti fakat o geceyi asla unutmadık, asla unutturmayacağız da. Belediyemizin kapıları ardına kadar sizlere açıktır. Aynı şekilde şahsi telefonumda açıktır. Her zaman gelebilirsiniz. Gel dediğinizde işi gücü bırakır bizlerde koşarak geliriz, dedi.

Evlat acısı ateşininin yüreklerinde hiç sönmediğini, hala kor gibi içlerini yaktığını ifade eden Kuzucu ailesi, kendilerini bu acılı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Soğuk’a ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

17 Ağu 2018 - 17:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.