FERİZLİ’DEN PROF. DR. MEHMET SARIBIYIK’A ZİYARET

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Akparti ilçe başkanı dursun Ali Dal ve Meclis Üyesi İsmail durmaz ile beraber Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Prof. Dr. Sarıbıyık’a Ferizli heyetinden yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

ZİYARETTE BAŞKAN SOĞUK

“Yıllardan beri ilçemizin eksiklerini tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarımda, sanayide dev projeler yaptık. Halkımıza ilçemizi her anlamda kalkındırmanın sözünü verdik. Doğalgaz, alt yapı, hastane, OSB’ler, sulama projeleri yanında vaatlerimiz arasında bir de fakülte sözümüz vardı. Uzun zamandır ilçemize bir Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi kazandırma yönünde çalışıyorduk.

Ferizli Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi TBMM tarafından onaylandı. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi önemli bir fakültedir. Bizde sizin desteğinizle bu fakülteyi ilçemize bir an önce kazandırmak istiyoruz.

İnşallah sizin de desteğinizle Ulaştırma ve Lojistik Fakültemiz kısa zamanda kurulup ilçemizde hizmet verecektir.” Dedi

Prof. Dr. Mehmet sarıbıyık ise; “Hayırlısıyla görevimize başladık. Sakarya ilimiz ve ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Ferizli’de yapılması planlanan lojistik fakültemiz için de çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. En kısa zamanda da Ferizli ilçemize Lojistik fakültesini kazandıracağız. Yeni kurulan OSB’ler ile Ferizli ilçemiz lojistik fakültesi için biçilmiş bir kaftandır.

Ferizli Yüksekokulumuza da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksek okulumuzu da daha iyi bir hale getireceğiz. Sizlerle birlikte Sakarya’ya katkı sağlayacak, değer katacak işbirlikleri içinde bulunacağız” diye konuştu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Sarıbıyık Başkan Soğuk ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

12 Eyl 2018 - 16:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.