SAVAŞ CADDESİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karaosman Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Karaosman Mahallesi Savaş Caddesi’nde devam eden çalışmaları Karaosman Mahallesi Muhtarı Erdoğan Aşkar ve Tuzla Mahallesi Muhtarı İbrahim Çokluk ile gezerek çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Başkan Dişli, SEDAŞ, SASKİ, TELEKOM ve AGDAŞ gibi kurumlarla koordineli çalıştıklarını ifade ederek “Mahallelerimizi kalıcı olarak güzelleştiriyoruz. Bölgedeki alt yapı çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte, biz de Adapazarı Belediyesi olarak bu çalışmalarda kazılan ve hasar gören tretuvar ve yolları sil baştan yeniliyoruz. Şehrin çeşitli bölgelerinde çalışma yapan asfalt ekiplerimiz bir taraftan da altyapı çalışamalrı tamamlanan Kurtuluş Mahallesi 194 ve 195 nolu sokakta tretuvar yenileme çalışmalarına başladı. Altyapı kurumlarımızın bölgede tamamladığı çalışmalarının hemen ardından diğer sokaklarda da tretuvar ve asfalt çalışmalarını döşemeye başlıyoruz. Bu yenilenme sürecinde mahalle halkımız çalışmalardan dolayı biraz sıkıntı yaşayabilir ancak bu çalışmalar tamamlandığında sokaklarımız daha yaşanılabilir olacaktır. Savaş Caddemiz de bir-iki gün içinde tamamlanıp trafiğe açılacaktır. İlçe halkımıza şimdiden hayırlı olsun”dedi. Saim İŞÇİ

13 Eyl 2018 - 16:00 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.