YATIRIMLARI İNCELEDİLER

Uluslar arası Sosyal Medya Derneği Başkanı ve Yönetimi Geyve’yi gezdi. Belediye Başkanı Murat Kaya’ya misafir olan dernek yöneticiler ilçede ki yatırımları inceleyip ayva bahçesinde dalından ayva hasadı yaptılar.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya kısa adı USMED olan Uluslar arası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan ve yöneticilerini misafir etti. Türkiye’de sosyal medya, dijital medya ve mobil medya kullanıcısı olan şahıs ve kuruluşların temsil edildiği derneğin yöneticilerini Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal tesislerinde kahvaltıda ağırlayan Başkan Kaya, daha sonra konuklarıyla birlikte Geyve Yöresel ürünler üretim merkezi, Sakarya nehri Gondol projesini gezip ayva bahçesinde ayva hasadı yaptılar.

İLÇE TANITIMI

USMED ekibini ilçesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “Genç ve yetenekli arkadaşlara yaptıklarımızı anlattık. İlçemizin tanıtımı için yaptığımız etkinliklerde ciddi katkıları oldu. Güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Ziyaretleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

PROJEDE SONA YAKLAŞILDI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nin İnşaatında sona gelindiğini söyledi.

Başkan Kaya, yatırımlar hakkında konuklarını bilgilendirdi. Türkiye’de ilk olan sadece kadınların çalışacağı ve geleneksel yöntemlerle üretim yapacak tesisin ziyaretinde Başkan Kaya, misafirlerine sunum yaptı. Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezi’nin sosyal bir döngünün parçası olduğunu aktaran Başkan Kaya, “İnşaatımızda sona gelindi.Tesiste geleneksel yöntemler kullanılacak. Sadece kadınlarımız çalışacak. Projemiz yerelden ulusala ilerleyerek Türkiye’de örnek teşkil eden özel bir proje haline geldi. Bu anlamda gururluyuz. Söz konusu projemiz kapsamında girişimciliğinin farkında olmayan kadınlarımızı istihdama ve üretime hazırlamayı amaçlıyoruz. Bu açıdan bizim için çok anlamlı bir çalışmadır..Başkan Kaya, ayrıca Yetim ve öksüz çocuklarımızın okul harçlıkları buradan elde edilen gelirlerle verilmeye devam edecek.” diye konuştu.

NEHİRDE GONDOL SEFASI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, konuklarına ‘Nehirde gondol sefası’ sloganıyla hayata geçirilen Sakarya Nehri Rekreasyon proje alanını gezdirdi.

Proje hakkında bilgilendirme yapan Başkan Kaya “Şehrimizin ortasından geçen nehre uzak bakma devrini sonlandırıyoruz. İnsanımız artık nehrin keyfini sürecek. Bölgemizin değerine değer katacak Nehirde gondol keyfi sloganıyla hayata geçirmeyi planladığımız sosyal tesisimiz sadece Geyve’ye veya Sakarya’ya değil Marmara Bölgesi’ne hitap edecek şekilde tasarlandı,” dedi. Saim İŞÇİ

17 Eyl 2018 - 15:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.