DALINDAN AYVA HASADI

Usmed yönetimi, Ayvanın başkenti diye adlandırılan Geyve’de dalından ayva hasadı yaptılar.

Usmed yönetimi ziyaretlerinde son yıllarda Belediye Başkanı Murat Kaya’nın yoğun girişimleri sonucu Ayvanın başkenti diye adlandırılan Geyve’de dalından ayva hasadı yaptılar. Konuklar önümüzdeki ay yapılacak olan Ayva Festivalinde yeniden buradayız diyerek ilçeden bir hayli memnun ayrıldılar.

ÇALIŞAN BAŞKAN

Usmed Başkanı Said Ercan ziyaret sonrası sosyal medyadan;” Ayva Festivali öncesi Geyve’yi gezdik. Gerçekten çok çalışan, koşturan, yatırımları ile Geyve ve Sakarya’yı farklı bir noktaya taşıyan Belediye başkanmız kadın istihdamı konusunda da devrim yapmış. Mutevazi Geyve her geçen güç yükseliyor. Yolu açık olsun, ifadelerini paylaştı.

17 Eyl 2018 - 15:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.