HENDEKLİ 10 BİN KADIN DENİZLE BULUŞTU

Hendek Belediyesi’nin düzenlediği “Haydi Hanımlar Denize” projesi ile bu yıl Hendekli 10 bin kadın denizle buluştu

Yaz dönemi boyunca haftada iki gün Hendekli hanımları ücretsiz olarak Kerpe Kadınlar Plajı’na taşıyan Hendek Belediyesi, sezon boyunca yaklaşık 10 bin bayanı denizle buluşturdu. Geçen yıl start alan Hendek Belediyesi’nin “Haydi Hanımlar Denize” projesi bu yıl da büyük ilgi gördü. Bu yıl Hendekli hanımlardan gelen talep üzerine deniz programını haftada iki güne çıkarttıklarını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, önümüzdeki yıl da devam edeceklerini belirtti. Hanımlar Başkan İrfan Püsküllü ’ye deniz keyfi için teşekkür ederek önümüzdeki yıl buluşmak için sözleştiler.

18 Eyl 2018 - 12:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.