EMANETİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ

Serdivan Muhtarlar Derneği’nin 2. Olağan kongresi gerçekleşti. Tek liste ile girilen olağan kongrede Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi. Başkan can, Emaneti en üst seviyeye taşıyacağız” dedi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Serdivan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda geniş katılımla düzenlenen kongreye; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı ile kongre üyesi muhtarlar katıldı.

Tek liste ile girilen olağan kongrede Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi.

TEBRİK ETTİ

Serdivan Muhtarlar Derneği’nin 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi veren Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar yeni yönetimi tebrik ederek Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a görev süresi boyunca vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK

Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanlık görevine seçilen Fikret Can, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek devraldıkları hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını ifade ederek “Adem Başkanımıza ve yönetimine bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Devraldığımız emaneti en üst seviyelere taşımak için çalışacağız.” dedi.

MUHTARLAR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can’ı tebrik ederek kendisine ve yeni yönetime başarılar dileyen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan Muhtarlar Derneğimizin olağan kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurulduğundan itibaren bugüne kadar görev alan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız. Bulundukları mahallelerde vatandaşlarımızın taleplerini bize ileterek yerel yönetimlerdeki çözüm ortağımız konumundalar. Bu vesileyle görevini tamamlayan Adem Başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bayrağı yeni devralan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDA

Kongre sonrası Serdivan Muhtarlar Derneği yeni yönetimini tebrik eden Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek desteklerinden dolayı Alemdar’a teşekkür etti. Saim İŞÇİ

19 Eyl 2018 - 14:15 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.