YAPILANLAR ORTADA

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek Kadın Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Simgenur BATIHAN
Simgenur BATIHAN Tüm Haberleri

“ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçede yapılan çalışmaları ve projeleri anlatarak; “Hendek için yapılan çalışmalar ve ilçeye kazandırılan projeler ortadadır. Bu projelerimize en yakın zamanda Yeşilyurt Ticaret Merkezi ve Çamlıca Çok Amaçlı Pazar Yeri’ni ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapımları devam eden bu iki projemizin yanı sıra iki yıldır çok ciddi asfalt çalışması yapıyoruz. Geçen yıl, büyükşehir belediyemiz ile birlikte uzak mahallelerde yaptığımız sıcak asfalt vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı”dedi.

“HER ALANDA VARIZ

Başkan İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi’nin sosyal projelere de önem verdiğinin altını çizerek, “Bu yıl 10 bin hanım kardeşimizi haftanın iki günü Kerpe Kadınlar Plajı’na ücretsiz olarak taşıdık. Onların mutluluğu bizleri de memnun etti. Göreve ilk geldiğimde yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz evlerde temizlik projemiz kapsamında her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evine temizliğe gidiyoruz. Yeni doğan bebeklerimizi de ziyaret ederek çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ederek vatandaşlarımızın mutlu günlerinde de yanlarında oluyoruz”dedi.

KADIN KOLLARI, HER ZAMAN YANIMIZDA

Başkan İrfan Püsküllü, Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “İlçemizde her alanda çeşitli projeler ve çalışmalar devam etmektedir. Ben bu vesile ile her zaman yanımızda yer alan siz değerli partili hanımlarımıza üstün çalışmaları için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Simgenur BATIHAN

21 Eyl 2018 - 14:48 - Güncel

Mahreç  Simgenur Batihan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.