BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN YAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk beraberinde Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk beraberinde Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili ve Seçim işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u Ankara’da makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Öztürk ve Kıratlı Ali İhsan Yavuz’a yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya üzerine yapılan projeler ve gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEDİLER

Ziyarette Başkan Öztürk “ Çok değerli Milletvekilimiz örnek çalışmalara imza atarak görevlerini başarı ile yerine getirmiştir inanıyorum ki yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atmaya devam edecektir. Milletvekilimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah ülkemize ilimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin” diyerek Kıratlı ile birlikte Yavuz’a kaftanlı tablo hediye ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ziyaretlerinden dolayı Başkan Öztürk ve Kıratlı teşekkür etti. Ayrıca Başkan Öztürk ve Kıratlı Ankara ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu, Hamza Dağ ve Mehmet Özhaseki’yi de makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Saim İŞÇİ

24 Eyl 2018 - 11:05 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.