‘SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’

Başkan Toçoğlu, AK Parti Milletvekilleri ile Afet Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ile AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Afet Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toçoğlu, “Birlikte Sakarya’ya hizmet etmeye devam edecek, şehrimizin tüm sorunlarını takip etmeyi sürdüreceğiz. Tek düşüncemiz Sakarya’ya, şehrimize daha fazla hizmet etmektir” dedi.

UYUM İÇİNDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ederek, “Şehrimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını biliyoruz. Hepsini çözüme kavuşturacağız. Yakaladığımız uyum sayesinde kontrollü bir şekilde Sakarya’yı daha ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atacağız” şeklinde konuştu. Saim İŞÇİ

25 Eyl 2018 - 10:43 - Siyaset

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.