KUZULUK’TA KANALİZASYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Akyazı Kuzuluk Beldesi’nde kanalizasyon çalışmalarına başlandı.

BİR YIL İÇİNDE BİTİRİLECEK

Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılan keşif ve proje çalışmalarının bitmesiyle başlanan kanalizasyon çalışmaları bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Çalışmanın bitmesinin ardından Kuzuluk'un atık suyu Akyazı'da bulunan SASKİ Akyazı Atık Su Arıtma Tesisine gelerek arıtılacak.Çalışmayla ilgili bilgi veren Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Seçim öncesi vaatlerimiz arasında kanalizasyon çalışması da bulunuyordu hamdolsun ki söz verip yapamadığımız bir şey kalmadı. Kanalizasyon Kuzuluk Beldesi için önemli bir altyapı yatırımıdır. Turizm bölgesi olan Kuzuluk'ta bazı atık sular dere ve çevreye zarar veriyordu. Bu alt yapıyla daha temiz ve yatırım için daha değerli bir Kuzuluk olacak. Kuzuluk'a ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

07 Mar 2014 - 13:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.