TECRÜBE İSTİKRAR GÜVEN’DEN EZİCİ ÜSTÜNLÜK

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi 6. Olağan Genel Kurula giderken 13 ilçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünde seçimleri tamamladı.

Tecrübe, İstikrar, Güven sloganı ile seçimlere katılan ekip son olarak Kaynarca, Sapanca ve Arifiye ilçe yönetimleri ile tüm delegeleri kazandı.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen yaptığı açıklamada; Demokrasi şöleni şeklinde geçen kongre sürecimiz son derece nezih ortamlarda gerçekleşiyor. Üyelerimizin seçimlere katılım oranı şu ana kadar oldukça yüksek. Eğitim çalışanlarımızın bizlere olan güveni ve teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kolay ulaşılabilir, iletişime açık ve herkesin kendi alanında uzmanlaştığı genç dinamik ve etkili bir yönetime sahibiz şeklinde konuştu.

Mengen; Son olarak gerçekleştirdiğimiz seçimlerde Serdivan’da 15-1, Kaynarca’da 5-0, Sapanca’da 6-0 ve Arifiye’de 7-0 gibi net sayılarla delege kazandıran üyelerimizin son üç ilçemizde de Tecrübe, İstikrar, Güven ekibini destekleyeceklerine inancımız tamdır dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesinde, kongre sürecinde 14 seçim sonucunda 12’sini kazanarak yaklaşık 80 delege kazanan ve 60 delege farkı atan Tecrübe İstikrar Güven ekibinin şimdiden seçimi garantilediği biliniyor.

11 Eki 2018 - 11:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.