BAŞKAN SOĞUK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ferizli’nin elektrik ihtiyacını kesintisiz ve kaliteli olarak karşılamak için tasarlanan Büyük Elektrik Trafo İndirme Merkezi çalışmalarına 2017 yılında başlanmıştı. Önemli mesafe alınan çalışmalar Karadiken’de hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve tüm mahalle muhtarları Karadiken’e kurulan Büyük Elektrik Trafo İndirme Merkezini yerinde incelediler.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk “tarım ve sanayide hızlı kalkınıyoruz. Buna bağlı olarak hızlı bir yapılaşma içerisindeyiz. Evlerimizde kullandığımız elektrikli ısıtıcılar, soğutucular, diğer elektrikli ürünler çoğaldı. Diğer yandan sanayi bölgemizde fabrikalar bir bir devreye girip elektrik çekiyor. Çevremizde elektrik alt yapısı büyük ölçüde yenilenmiş olsa da Söğütlü Trafosu bölgemizi yeterince besleyemiyor. Bu tesis bu yüzden planlandı. Bitince ilçemizde elektrik kesintileri inşallah son bulacak ve çok yakın zamanda kaliteli ve kesintisiz enerjiye kavuşacağız. Kurulacak olan tesisle Ferizli’miz en az 50 yıl enerji sıkıntısı çekmeyecek. İnşallah en kısa zamanda devreye girecektir. Vatandaşlarımızdan bir kez daha özür dileyerek, az daha sabır bekliyoruz. Büyük Trafo İndirme Merkezi faaliyete geçtiği zaman ilçemizde kesinlikle sıfır elektrik sıkıntısı olacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Muhtarlar çalışmaların bu aşamaya gelmesinden memnuniyet duyduklarını söylediler. Başta Belediye Başkanı Ahmet Soğuk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

11 Eki 2018 - 12:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.