Fenerbahçe Kulübü’nden, Başkan Yılmazer’e Ziyaret

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

Sapanca’nın doğası ve gölünün önemini dile getiren yönetim kurulu üyeleri burada düzenlenen kürek yarışlarından son derece memnun olduklarını, verilen destekten mutlu olduklarını ve Sapanca’nın genel dokusunu bozmadan yapılan projeler ile kazandırılan katma değer için Başkan Yılmazer’e teşekkürlerini ilettiler.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen kürek takımlarının ve kürek yarışlarının Sapanca’nın tanıtımı ve gelişimi açısından önemli bir değer olduğunu söyleyen Başkan Yılmazer, spora ve sporcuya önem verdiklerini, Sapanca da düzenlenen kürek yarışlarına desteklerinin her zaman devam edeceğini aktardı. Yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Fenerbahçe Spor Kulübüne ve kürek takımına başarılar diledi.

Ziyarete Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Stat ve Sportif Tesisler Spor Şubeleri Sorumlusu Mustafa Kemal Danabaş ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Spor Şubelerin den Sorumlu Yardımcısı, Voleybol Şubesi Yardımcısı Muhittin İlker Dinçay katıldı.

12 Eki 2018 - 13:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.