DAHA İYİ BİR EĞİTİM İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Erenler Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü bir araya gelerek birlikte yürütülen faaliyetler ile ilçedeki okul eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında istişarede bulundular.

İLÇEDEKİ EĞİTİM İSTİŞARE EDİLDİ

Erenler İlçe Kaymakamı Salih Karabulut beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Ziyarette ağırlıklı olarak Erenler ’deki eğitim konuları ele alındı. Erenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün eğitim konularındaki birlikte yürütülen faaliyetler ile ilçedeki okul eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında istişarede bulundular.

EĞİTİM HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ

Başkan Öztürk eğitimin öncelikli bir konu olduğunun altını çizerek“ Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim alanında gereken her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam ediyoruz. İlçe kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüz ile ilçenin eğitim sorunlarını tespit ederek çözüm yolları üretmek ve yerel imkânlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek İlçedeki eğitimin niteliğini yükseltmek adın istişarede bulunduk. Eğitim her zaman öncelikli konularımız arasındadır Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri, en iyi şartlarda bilgiye ulaşabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz ve gerekli desteği sağlamaya devam edeceğiz” diyerek İlçe Kaymakamı Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özten’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette Karabulut ve Özten Başkan Öztürk’e eğitime sağladığı katlılardan dolayı teşekkür ederek İlçedeki okulların fiziki durumları ve eğitim şartlarına büyük önem gösterdiklerini vurgulayarak Erenleri eğitimde ileri taşımak adına görüş alışverişi yaparak birlikte çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.

22 Eki 2018 - 16:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.