GENÇ MÜSİAD’DA TECRÜBE PAYLAŞIM PROGRAMI

Perakende yemek sektöründe şehrimizin önde gelen esnaflarından olan Bahadır Lezzet Lokantaları’ nın sahibi Sami Özkurt Genç MÜSİAD Sakarya’ nın konuğu oldu.

Program açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Uğur Çarboğa: “ Şehrimizde faaliyet gösteren ve sektöründe başarılı olan tüm işadamlarımızı ve girişimcilerimizi davet ettğimiz tecrübe paylaşım programımızda işadamlarımızın yaşamış oldukları tecrübelerini ve başarılarını gençlikle paylaşarak onlara girişimciliği destekleyen ilhamı vermelerini sağlıyoruz”dedi.

Son zamanlarda uygun fiyata yemek satışı ile ilgili sosyal medyada fenomen olan Bahadır Lezzet markasının sahibi ÖZKURT, sektöre giriş hikayesini ve başarısını şu şekilde anlattı: “ Adapazarında farklı sektörde faaliyet gösterdiğimde şehrimizde sulu yemek sektörünün azaldığını ve sulu yemek yenecek az yerin bulunduğunu gördüğümde evde hanımımla 1 tencere pilav yaptıktan sonra kar- maliyet analizi yaptığımda yemek işinin karlı olabileceğini düşündüm , özellikle çorba maliyetinin çok düşük olduğunu fakat piyasadaki lokantalarda çok yüksek karla satıldığını görünce bende uygun fiyata kaliteyi halkımızla buluşturmaya karar verdim. Halkımızda yapmış olduğumuz hizmeti beğenince şubeleşmeye başladık ve şehrimizin sulu yemek markası olduk.Başarımı etkileyen en önemli maddeler; işimi severek yapıyorum, her mağazamın takibini yapıyorum ,araştırmacıyım, yenilikçiyim, müşteri isteklerine göre aksiyon alıyorum “dedi. ÖZKURT: “Sektörde yapmak istediğim çok daha güzel düşüncelerim var fakat bunlar için gerekli alt yapı henüz hazır değil gerekli çalışmalar yapılınca inşallah faaliyete geçireceğim”dedi. Program sonunda davetleri için Genç MÜSİAD Sakarya yönetimine teşekkürlerini ileten Sami Özkurt’a hediyeleri takdim edildi.

22 Eki 2018 - 16:42 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.