Bu Tesis Sakaryaspor’a Gerekli

Yeşil-Siyahlı yönetim kendi malına sahip çıkmalı ve Rüstemler Tesisleri için gereğini yapmalı.

BARIŞA UZANIN

Sakaryaspor kulübünün yaptığı ve yıllardır kullandığı Rüstemler Tesislerine bugünlerde Büyükşehir Belediyesi göz koydu. İmar Barışı sayesinde bu tesislerin arsa sahibi olduğu için Büyükşehir’e geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak hak ve adalet varsa, kalıcı huzur ve başarı isteniyorsa Rüstemler Tesisleri yasal düzenlemeler sonrasında gerçek sahibine yani Sakaryaspor’a devredilmeli.

BÜYÜKŞEHİR SAHİPLENECEK GİBİ

Hala Sakaryaspor adına kamp olarak kullanılan Rüstemler Tesisleri önce meraydı. 1983-84 yıllarında Sakaryaspor’un efsane başkanlarından Tuncer Tepe Sakaryaspor adına Rüstemler Köyü sakinlerinden izin alarak buraya bu Tesisleri yaptı. Ancak daha sonra burası için yıkım kararı çıktı. Şimdi 31 Aralık tarihine kadar uzayan İmar affını fırsat bilen ve bu tesisler icin 1 kuruş bile ödemeyen Büyükşehir Belediyesi burayı uhdesine almak için çalışıyor. Sakaryaspor kendi yaptığı Tesislere sahip çıkmaz ise Operasyon gerçekleşirse Rüstemler Büyükşehir’e geçecek.

BURASI DERNEĞE DEVİR EDİLMELİ

Atatürk Stadı ve hemen arkasındaki Altyapı Tesislerine Sakaryaspor yönetimleri yüksek rakamlı ödemeler yapmasına, binalar dikmesine karşın sahip çıkmadığı gerekli adımları atmadığı için elden gitti. Millet Bahçesi oluyor. Şimdi gözler Tuncer Tepe tarafından başlatılan İl Özel İdaresi tarafından tamamlanan Rüstemler Tesislerinde. Eğer Sakaryaspor yönetimi Büyükşehir Belediyesi ile anlaşabilirse bu Tesisler yıkılmaktan kurtulur ve önce Büyükşehir Belediyesi sonrasında ise Yeşil-Siyahlı kulübü Derneğine mal edilebilir. İmar Barışı bunun için büyük bir fırsat.

08 Kas 2018 - 10:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.