İSPİROĞLU MUHTARLARI AĞIRLADI

Muhtarları makamında ağırlayan Başkan İspiroğlu, “Kurumlarla halkın arasındaki köprü görevini gören muhtarlarımız aynı zamanda halkın sesi, bizlerin de mesai arkadaşı, mahallelerdeki gözümüz ve kulağımız olmaktadırlar” dedi.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

TALEPLERİNİ BİLDİRDİLER

Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu önderliğinde Karasulu muhtarlar Başkan Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret ederek taleplerini bildirdiler.

Göreve başladığı ilk günden itibaren hizmet etmek için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirten İspiroğlu, “Bu İlçeye ve bu ilçenin kadirşinas insanlarına hizmet etmeyi şerefli bir görev olarak görüyoruz. İlçemizin hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen Belediyecilik anlayışımızla gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizi sunarken ilk günden bu güne hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin sesine kulak verdik ve tüm çalışmalarımızı buna göre programladık” dedi.

KÖPRÜ GÖREVİ

İspiroğlu; “Bugün çok değerli muhtarlarımızı ağırladık. Yaptığımız çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdik. Taleplerini dinleyerek notlarımızı aldık. Kurumlarla halkın arasındaki köprü görevini gören muhtarlarımız aynı zamanda halkın sesi, bizlerin de mesai arkadaşı, mahallelerdeki gözümüz ve kulağımız olmaktadırlar” dedi. Saim İŞÇİ

14 Kas 2018 - 16:48 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.