HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı A. Tufan Demircioğlu, köy ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

MHP İlçe teşkilatı ve meclis üyesi adayları ile birlikte köy ziyaretleri yapan Başkan Adayı Demircioğlu Kasımlar, Kurtbeyler, Karaköy ve Hacıramazanlar köylerini ziyaret ederek destek istedi. 30 Mart’tan sonra köylere hizmet etmekten büyük şeref duyacaklarını ifade eden Demircioğlu, vatandaşlarla projelerini paylaştı.

"YÖNETİM ANLAYIŞIMIZDA AYRIMCILIK ASLA YOK"

Ziyaretlerinde köylerin doğal dokusunu bozmadan, belediye hizmetlerini köylere de getireceklerini söyleyen Demircioğlu, "Ben herkesin ve her kesimin belediye başkanı olacağım. İlçemizin mahallelerine, köylerine ve her noktasına kadar hizmetleri ve belediye imkanlarını insanlarımıza eşit şekilde kullandıracağız. Var olan kaynakların belirli yerlere gittiğine hepimiz şahit oluyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda ayrımcılık asla yoktur. Bizler her kaynağı kuruşu kuruşuna halkımıza hizmet kaynağı olarak sunacağız."dedi.

"TOPRAĞINIZIN BEKÇİSİ BİZ OLACAĞIZ"

Halkın çeşitli konulara taleplerini dinleyen MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı A. Tufan Demircioğlu, "Köylülerimizin karşılaştığı imar sorunlarını biz şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı ile hak kaybı olmadan çözeceğiz. Sorunların çözümünde hakkaniyet ve adelet ölçüleri kullanılacaktır. Dedenizin, babanızın ve sizin alın teri olan her santimetre toprağın bekçisi biz olacağız. Haklının, hakkını hiç kimseye yedirtmeyeceğiz. Biz, sizleri değişim ve hizmet için MHP?de toplanmaya çağırıyoruz " ifadelerini kullandı.

10 Mar 2014 - 15:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.