“KOMİTELERİMİZ HİZMETLERİMİZİN MUTFAĞIDIR”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meslek Komitesi Başkanları ile bir araya geldi.

SATSO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 34 Meslek Komitesi Başkanının katıldığı toplantıya ayrıca Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş da iştirak etti.

Çeşitli sektörlerde iştigal eden komite üyelerini temsilen toplantıya katılan komite başkanları komite çalışmaları hakkında bilgi vererek SATSO Yönetim Kurulu ile ilgili değerlendirmelerde de bulundular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulu, meclis üyeleri ve komiteleri aracılığı ile üyeleri sürekli iletişim ve temas halinde bir yönetim anlayışına sahip olduğunu belirterek bu anlamda komitelerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Başkan Altuğ konuşmasında komite faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları dile getirdi:

“Dört yıllık bir çalışma dönemimizin sekiz ayını tamamladık. Bu süreçte komitelerimizin aktif ve başarılı çalışmaları oldukça memnuniyet vericidir. Komitelerimiz bizlerin hizmet kalitesini artırmada en önemli kaynağımız ve ortağımızdır. Komitelerimizi her zaman dinamik tutmalıyız.

Komite kararlarımızı alırken somut ve çözüm önerileri ilke birlikte kararların alınması çok önemli. Somut, çözüm içeren ve konunun muhatabı kişi, kurum ve kuruluşlar belirtecek kararlar alınırsa, yönetim kurulu olarak bize de daha kolay ve hızlı çözüm üretebiliriz. Üye veri güncelleme çalışmalarına komitelerimizden destek bekliyoruz.

Komitelerimizden kendi sektörleri ile ilgili projeler geliştirmelerini bekliyoruz. Her yıl en az bir kere kendi meslek gruplarını toplayıp, hem komite faaliyetlerini, hem odamızın faaliyetlerinin üyelerimize aktarılmasını bekliyoruz.

Biz üyelerimizin gücü ile güçlü bir odayız. Üyelerimiz büyüdükçe ve geliştikçe biz de hitap ettiğimiz kesim itibariyle gelişiyor ve büyüyoruz. Bu sebeple üyelerimizin vizyonunu geliştirmek, ticaret ve üretim anlamında büyümelerini sağlamak adına çalışmalar yapıyor her zaman destekliyoruz. Bu çalışmalarımız sizden gelen üye talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda daha da artacak.”

Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Talip Kuriş ise Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın sağlıklı, kaliteli bir şekilde hizmet verebilmesi, üyelerin ihtiyacı ve gelişmesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürebilmesi, komitelerin düzenli ve sistemli bir şekilde çalışması ile mümkündür. Komitelerimiz hizmetlerimizin mutfağıdır. Sizlerden dolayısıyla üyelerimizden gelen öneriler, talepler, şikayetler doğrultusunda bizler de en iyiyi yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Başkan Altuğ’un ardından tek tek söz alan komite başkanları, komite faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Özellikle sektörel sorunlarını da dile getiren komite temsilcileri, ara eleman, nitelikli işgücü ihtiyacı ve yaşanan kur krizinin ardından piyasaların durumu, bankaların faiz oranlarının düşürülmesi talebi, şehir merkezindeki ticari yaşamın canlanmasına yönelik otopark ihtiyacı, kamu ile çalışan sektörlerin kamu alacakları ile ilgili sorunları dile getirildi.

03 Ara 2018 - 17:12 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.