HENDEK BELEDİYE MECLİSİ 2018 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Hendek Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili Sevda Salihoğlu Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Gündem maddelerine geçilmeden önce, Kadına seçme ve seçilme hakkının verildiği 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle, AK Parti ve MHP Grubu tarafından, bayan meclis üyeleri Sevda Salihoğlu, Hava Zor Antike ve Hilal Uludağ Yıldırım’a çiçek verilerek günleri kutlandı.

AK Parti Grup Başkanı Şenay Sakal ve MHP Grup Başkanı Hüdaverdi Bahadır, gündem dışı söz alarak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü ve 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutladı.

Gündemin ilk maddesi olan, Belediyemize ait kullanım olanağı bulunmayan 2 adet iş makinası ve bir adet römorkun (54HB14-01, 54HB14-04, 54KF099) satışları ile ilgili komisyon raporu, İlçemiz Servetiye Mahallesi 1368 ada 1 parselde 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği ile ilgili komisyon raporu ve İlçemiz Kurtköy Mahallesi (112 ada, 115 ada) için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği yapılması ile ilgili komisyon raporu görüşülerek kabul edildi.

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE

Gündemdeki, İlçemiz Başpınar Mahallesi 192 ada 24 parseli kapsayan alanda 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği ile İlçemiz 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ait plan notlarında değişiklik yapılması maddeleri de İmar komisyonuna havale edildi

05 Ara 2018 - 16:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.