Transfer Yok !

İlk devrenin bitimine sadece 180 dakika kalırken, Sakaryaspor’un devre arasında transfer yapmayacağı öğrenildi.

Mesut Çayır
Mesut Çayır Tüm Haberleri

MEVCUTLA YOLA DEVAM

Sezon başında bu yana maddi konularda büyük sıkıntı yaşayan ve bir çok ödemeyi kendi arasında topladığı paralar ile yaparak sponsor bulmakta büyük güçlü yaşayan Yeşil-Siyahlı yönetim devre arasında transfer yapmayacak. Transferin önünde bulunan yaklaşık 3 milyon TL’lik engeli aşması bir hayli zor görünen ekibimiz, ligin ikinci yarısında da mevcut kadrosu ile devam yola devam edecek. Transferi zorunlu olarak kapatan yönetim, mevcut kadronun ve teknik heyetim ödemelerini önceliğine aldı. Teknik heyet ve yönetim tarafından görüşülen ve ortak alınan bu kararda asıl amaç takımda ki bütünlüğün ve huzurun bozulmaması oldu.

GELEN YOK GİDEN VAR

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmayacak olan Sakaryaspor, yola mevcut isimlerle devam ederken, kadroda fazla forma şansı bulamayan Murat Bildirici, Günay Şakar gibi isimlerle ise yolların ayrılması gündemde. Teknik heyetin de raporu doğrultusunda gönderilecek ya da kiralanacak oyuncular dışında kadronun büyük kısmını muhafaza edecek olan ekibimiz, ikinci devrede elde ki imkanlar ile mücadele edecek. Yönetim, maddi sıkıntılar nedeni ile bu yola başvururken, transferi kapatarak teknik heyet ve futbolculara yapması gereken ödemeleri çözme yolunu tercih etti. Mesut ÇAYIR

06 Ara 2018 - 10:44 - Spor

Mahreç  Mesut Çayır


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.