9 BİN ÖĞRENCİ YAZARLARLA TANIŞTI

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Lise ve Kütüphane söyleşileri hakkında açıklamalarda bulunan Adem Turan, “Lise ve kütüphane söyleşilerinde bugüne kadar 60 tane söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde bugüne kadar 9 bin öğre

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, etkinlikler kapsamında liselerde ve Faik Baysal Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen söyleşilere dair açıklamalarda bulundu. Turan, söyleşiler kapsamında 9 bin öğrencinin kitap ve sevilen yazarlarla buluşmasına olanak sağladıklarını belirtti.

SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİĞİ

Lise ve Kütüphane söyleşileri istatistiksel verilerine değinen Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştiğimiz lise ve kütüphane söyleşilerinde bugüne kadar 60 tane söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdik. Liseli öğrencilerimizin kitapla tanışması ve bu kitapların yazarlarını tanıması için gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerde bugüne kadar 9 bin öğrencimize ulaştık” diye belirtti.

YAZARLARLA TANIŞMA FIRSATI

Turan, “Öykü, roman, tarih, deneme gibi alanlarda eser vermiş yazarların kitaplarını günler öncesinden söyleşi ve imza programının yapılacağı okuldaki öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Öğrenciler kitapları okuduktan sonra kitabın yazarını okulda ağırlayıp kitap üzerine güzel, verimli söyleşiler gerçekleştiriyoruz. Tabii vatandaşlarımızın da kitaplardan ve yazarlardan istifade etmesi için lise etkinliği sonrası Faik Baysal Kütüphanesi'nde de bir söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştiriyoruz. Böylelikle birçok öğrencimiz ve vatandaşımız kitap okuyor, yazarlarıyla tanışma fırsatı buluyor” dedi. Saim İŞÇİ

09 Ara 2018 - 16:30 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.